Amortizare proportionala cu ordinea numerica inversa a anilor

Definitie Amortizare proportionala cu ordinea numerica inversa a anilor

Aceasta metoda de amortizare permite, ca si metoda degresiva, sa se obtina o amortizare accelerata. In acest sens, se aplica o cota descrescatoare la o valoare constanta.Metoda mai este numita si sistemul SOFTY (Sum of the years digits).Cota anuala este, in fapt, fractie al carei numitor este egal cu suma numerelor ce reprezinta anii de viata utila si al carei numarator este egal cu numarul de ani de viata utila ce au mai ramas de parcurs. Pentru o durata de viata utila de 5 ani, numitorul este egal cu 1+2+3+4+5 = 15.Aceast ametoda este aplicata cu predilectie in Statele Unite. In Franta, ea este putin raspandita, deoarece ea nu este recunoscuta prin reglementarea fiscala.In tara noastra metoda SOFTY nu est ereglementata si, deci, nu se aplica.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Amortizare proportionala cu ordinea numerica inversa a anilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Amortizare proportionala cu ordinea numerica inversa a anilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Amortizare proportionala cu ordinea numerica inversa a anilor. Definitiile termenilor despre Amortizare proportionala cu ordinea numerica inversa a anilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Amortizare proportionala cu ordinea numerica inversa a anilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Amortizare proportionala cu ordinea numerica inversa a anilor.