amphenol

Comunicate de presa si evenimente pe tema amphenol

 • amphenol. Rămâi conectat cu Amphenol

  amphenol

  Bucuresti - 10 august 2020

  Comunicat de Aurocon Compec SRL

  amphenol este unul dintre cei mai mari producători de produse de interconectare din lume. Compania proiectează, produce și comercializează conectori electrici cu fibră optică, cablu coaxial sau cablu panglică și sisteme de interconectare. Con ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: aurocon compec , conectori , compec , rs components , amphenol , conexiuni

  Vezi toate comunicatele de presa despre amphenol

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul amphenol.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la amphenol. Informatiile despre amphenol cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul amphenol, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la amphenol, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.