Amplusnet a lansat noul Cyclope - companiile pot preveni acum scurgerile de informatii

Targu Mures - 4 februarie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Compania Amplusnet a lansat versiunea 5.0 a solutiei Cyclope Monitorizare Angajati, cel mai avansat produs dezvoltat pentru clasa business.

Datorita si evolutiei tehnologiei este relativ usor pentru angajati sa copieze fisiere confidentiale pe dischete, CD/DVD-uri, stickuri USB sau orice alta unitate de stocare.

Noile functionalitati permit managerilor sa monitorizeze transferul de date atat in retea cat si pe dispozitivele mobile. Raportul `Activitate Fisiere` ofera informatii despre crearea, modificarea, transferul sau stergerea tuturor documentelor si fisierelor.

`Protectia proprietatii intelectuale, precum si problema scurgerii de informatii confidentiale au devenit o amenintare pentru companiile romanesti. Si spunem asta in cunostinta de cauza pentru ca aceasta functionalitate a fost dezvoltata pe baza cererilor primite de la clienti si evaluatori ` a declarat Dan Gurghian Business Development Managerul Amplusnet.

Spre deosebire de alte produse similare, Cyclope este singura aplicatie care ofera detalii despre activitatea efectiva a angajatilor, in peste 20 de rapoarte atat la nivel de companie si departament, cat si la nivel individual.

Despre Amplusnet

Despre Amplusnet
Amplusnet este o companie cu capital integral romanesc, fondata in 2003, care are ca obiect de activitate dezvoltarea de solutii informatice pentru imbunatatirea proceselor de afaceri si consultanta in IT. Portofoliul Amplusnet contine aplicatii web si de protectie online, solutii eCommerce si eBusiness, solutii de monitorizare a personalului si a infrastructurii IT, folosite de peste 7.000 de clienti din Romania si strainatate (institutii guvernamentale si bancare, universitati, IMM-uri si companii multinationale).


Amplusnet
Tel: +40 365 401 269
B-dul 1 Decembrie 1918, Nr. 52/1, Targu Mures
Romania
www.amplusnet.ro
www.cyclope.ro
presa@cyclope.ro
presa@cyclope.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/amplusnet/amplusnet-a-lansat-noul-cyclope-companiile-pot-preveni-acum-scurgerile-de-informatii