Amplusnet România dă startul la Cyclope - Monitorizare Imprimante

Targu Mures - 12 octombrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Cyclope – Monitorizare Imprimante vine în ajutorul companiilor şi instituţiilor publice care doresc să deţină un control eficient asupra modului de utilizare a imprimantelor.

Soluţia permite administratorilor accesul la informaţii menite să optimizeze elementele de costuri şi accesul la dovezile concludente asupra abuzurilor în ceea ce priveşte activitatea de listare.

Noua versiune Cyclope – Monitorizare Imprimante, oferă rapoarte şi statistici despre activitatea angajaţilor cu privire la utilizarea imprimantelor locale sau de reţea . Astfel, noua versiune monitorizează utilizatorul care a dat comanda de printare, imprimantele utilizate, denumirea documentelor printate, numarul de pagini şi numele calculatorului de unde s-a dat comanda de printare.

Rapoartele şi statisticile oferite de Cyclope - Monitorizare Imprimante - sunt disponibile pentru vizualizare în format html, accesate direct din interfaţa aplicaţiei, sau pot fi printate.

Pentru mai multe informaţii referitoare la Cyclope – Monitorizare Imprimante, vizitaţi http://www.cyclope.ro/solutii/monitorizare-imprimante/sumar.html .

Despre Amplusnet

Amplusnet este o companie cu capital integral privat romanesc, care are ca obiect de activitate dezvoltarea de solutii informatice pentru imbunatatirea proceselor de afaceri si consultanta in domeniul IT.
Amplusnet este Microsoft Gold Certified Partner ca rezultat al obtinerii competentelor ISV (Independent Software Vendor) si Data Management Solutions.

Mihaela Fodor
Director Marketing @ Amplusnet Romania
Tel: 0365 401 269
Mob: 0748 114 408

sales@cyclope.ro