Cyclope - Monitorizare Angajati, acum si in versiune DEMO online

Targu Mures - 28 octombrie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Amplusnet, compania dezvoltatoare a solutiilor de monitorizare Cyclope, a lansat o versiune demo online a solutiei de monitorizare a activitatii angajatilor (http://www.cyclope.ro/demo)

Vizitatorii se pot loga pe interfata si pot testa toate functionalitatile si rapoartele programului de monitorizare. Ceea ce este important, e aspectul practic al aplicatiei demo - utilizatorii vad statistici reale, fara a fi necesare downloadarea si instalarea aplicatiei. Singura sectiune nedisponibila online este cea de Administrare.

`Timpul este un factor important. Avem parteneri si clienti care nu au timp sa downloadeze si sa evalueze noi aplicatii si programe, chiar daca le considera utile`, adeclarat Ionel Orza, Managing Partner Amplusnet.

Pe langa timp, motivele pentru care persoanele abandoneaza in general evaluarile si instalarile sunt si proasta conexiune la Internet care face ca procesul de downloadare sa fie foarte lung, procesul de instalare care ori e dificil ori necesita mai multi pasi.

Versiunea demo poate fi accesata online la adresa http://www.cyclope.ro/demo

Pentru cei care doresc sa testeze softul in cadrul companiei lor, exista in continuare versiunea de evaluare de 15 zile, timp in care pot monitoriza activitatea propriilor angajati, versiune disponibila la adresa www.cyclope.ro

Despre Amplusnet

Amplusnet este o companie cu capital integral romanesc, fondata in 2003, care are ca obiect de activitate dezvoltarea de solutii informatice pentru imbunatatierea proceselor de afaceri si consultanta in IT. Portofoliul Amplusnet contine aplicatii web si de protectie online, solutii eCommerce si eBusiness, solutii de monitorizare a personalului si a infrastructurii IT, folosite de peste 7.000 de clienti din Romania si strainatate.

presa@cyclope.ro
presa@cyclope.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/amplusnet/cyclope-monitorizare-angajati-acum-si-in-versiune-demo-online