Cyclope - prima aplicatie care le spune managerilor cat ii costa angajatii neproductivi

Targu Mures - 4 august 2010

Comunicat tip General in IT&C

Amplusnet a lansat o noua versiune a aplicatiei Cyclope Monitorizare Angajati, care ofera informatii managerilor privind pierderile in bani generate de neproductivitatea angajatilor, prin intermediul unui raport de neproductivitate.

Angajat, department sau intreaga companie – managerul seteaza costul orar aferent, selecteaza moneda, iar raportul de neproductivitate ii afiseaza, pe baza informatiilor colectate, care este costul de neproductivitate.

`Era imperativ sa dezvoltam aceasta functionalitate. Pentru multe companii romanesti si nu numai este greu sa evalueze si sa cuantifice timpul productiv, respectiv neproductiv al angajatilor. Cu Cyclope acum e simplu, obiectiv si transparent: aplicatia monitorizeaza activitatea si pe baza setarilor ofera managerilor cea mai pretioasa informatie: cati bani pierd cand Popescu se joaca sau Ionescu navigheaza pe site-uri de divertisment` a declarat Dan Gurghian, Business Development Manager Amplusnet.

Aceasta functionalitate poate fi vizualizata si intr-un demo online la adresa www.cyclope.ro/demo
Companiile care doresc sa testeze aplicatia, o pot face pe o perioada de 15 zile, timp in care toate functionalitatile sunt active.

Cyclope - Monitorizare Angajati - este o aplicatie software care ofera informatii despre modul in care angajatii isi desfasoara activitatea folosind calculatorul si implicit despre utilizarea infrastructurii IT a companiilor, in peste 25 de rapoarte atat la nivel de companie si departament, cat si la nivel individual. Dezvoltata de compania Amplusnet pentru a servi mediului de afaceri, aplicatia Cyclope - Monitorizare Angajati ofera managerilor o solutie ideala de monitorizare, control si motivare a personalului, care determina eficientizarea muncii si optimizarea utilizarii resurselor IT.

Despre Amplusnet

Despre Amplusnet
Amplusnet este o companie cu capital integral romanesc, fondata in 2003, care are ca obiect de activitate dezvoltarea de solutii informatice pentru imbunatatirea proceselor de afaceri si consultanta in IT. Portofoliul Amplusnet contine aplicatii web si de protectie online, solutii eCommerce si eBusiness, solutii de monitorizare a personalului si a infrastructurii IT, folosite de peste 7.000 de clienti din Romania si strainatate (institutii guvernamentale si bancare, universitati, IMM-uri si companii multinationale).
Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la adresa presa@cyclope.ro sau la numarul de telefon + 40 365 401 269
presa@cyclope.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/amplusnet/cyclope-prima-aplicatie-care-le-spune-managerilor-cat-ii-costa-angajatii-neproductivi