Managerii pot primi acum rapoarte privind activitatea angajatilor direct pe email

Targu Mures - 18 iunie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Compania Amplusnet a lansat versiunea 5.5 a solutiei Cyclope Monitorizare Angajati, cel mai avansat produs dezvoltat pentru clasa business. Datorita dinamicii mediului de business pentru tot mai multi manageri este dificil sa intretina relatiile de business fara sa isi piarda focusul asupra altor aspecte care tin de dinamica interna a companiei, cum ar fi de exemplu productivitatea muncii sau managementul eficient al proiectelor.

Noile functionalitati permit managerilor, pe langa o mai buna monitorizare a productivitatii si resurselor umane, sa verifice rapoartele de activitate direct din casuta de email, inclusiv un top al productivitatii muncii.

`Dinamismul mediului de afaceri presupune flexibilitate si acces imediat la informatie. Aplicatia este destinata managementului si atunci trebuie sa ne asiguram ca tine mereu pasul cu nevoile managerilor` a declarat Dan Gurghian, Business Development Manager Amplusnet. `Pentru a pastra utilitatea si actualitatea solutiei, orice functionalitate noua trebuie implementata avand la baza nevoile actuale ale managerilor `.

Pe langa aceasta noutate, versiunea 5.5 vine cu o serie de functionalitati noi in ceea ce priveste managementul proiectelor, cu o mai buna monitorizare la nivel de documente si o ergonomie sporita.

Cyclope - Monitorizare Angajati - este o aplicatie software care ofera informatii despre modul in care angajatii isi desfasoara activitatea folosind calculatorul si implicit despre utilizarea infrastructurii IT a companiilor, in peste 25 de rapoarte atat la nivel de companie si departament, cat si la nivel individual.
Dezvoltata pentru a servi mediului de afaceri, aplicatia Cyclope - Monitorizare Angajati ofera managerilor o solutie ideala de monitorizare, control si motivare a personalului, care determina eficientizarea muncii si optimizarea utilizarii resurselor IT.


Despre Amplusnet

Despre Amplusnet
Amplusnet este o companie cu capital integral romanesc, fondata in 2003, care are ca obiect de activitate dezvoltarea de solutii informatice pentru imbunatatirea proceselor de afaceri si consultanta in IT. Portofoliul Amplusnet contine aplicatii web si de protectie online, solutii eCommerce si eBusiness, solutii de monitorizare a personalului si a infrastructurii IT, folosite de peste 7.000 de clienti din Romania si strainatate (institutii guvernamentale si bancare, universitati, IMM-uri si companii multinationale).
Pentru mai multe detalii si informatii, ne puteti contacta la adresa presa@cyclope.ro sau la telefon + 40 365 401 269.

presa@cyclope.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/amplusnet/managerii-pot-primi-acum-rapoarte-privind-activitatea-angajatilor-direct-pe-email