AMRO Grup a furnizat Instalatia de traducere simultana wireless catre Electrocentrale

BUCURESTI - 27 februarie 2009

Comunicat tip General in Tehnologie

SC Electrocentrale Bucuresti SA este principalul producător de energie electrică si termică, din sectorul de generare termo. Amro Electronic Grup a furnizat echipamentul audio pentru traducere simultana folosit in cadrul intalnirilor cu participanti de nationalitati diferite. Sistemul foloseste tehnologia IR (infrarosu) si asigura o auditie excelenta. Traducerea simultana se face in 2 limbi plus limba vorbita, utilizatorii avand posibilitatea de a selecta simplu limba dorita si de a asculta confortabil prin casti.

Usurinta in utilizare, performanta si fiabilitatea sunt caracteristicile esentiale ale sistemului de traducere simultana. Integrat in sistemul de conferinta si vot echipamentul audio este folosit in multiple aplicatii: in sali de conferinta, sali de congres, consilii, ministere, seminarii si multe altele. Sistemele de audioconferinta /videoconferinta sunt astazi indispensabile deoarece simplifica si fac foarte usoara comunicarea.
Amro Electronic Grup este o companie de tip full service, specializata in import, proiectare si vanzare de echipamente audio, video si lumini profesionale. Solutii oferite: Instalatii de sonorizare si adresare publica, Sonorizare ambientala, Audioconferinta, Traducere simultana fir si IR, Echipamente vot, Sirene si semnalizatoare luminoase, alarmare civila, iluminat arhitectural, led lighting ambiental, lumini decorative, sisteme audio wireless, sonorizari concente, sisteme de sonorizare discoteci, cluburi, pub-uri si multe altele.

Despre Amro Electric Srl

AMRO Grup este specializata in import si distributie de echipamente audio, video si lumini profesionale, oferind solutii practice si accesibile, si servicii totale in domeniile: sound reinforcement, public address, iluminat arhitectural, sonorizare, lumini, adresare publica, conferinta, traducere, vot, echipamente audio, curenti slabi, boxe, sisteme de discutii, sisteme de alarmare si control, voice evacution systems, mixere, amplificare mobila, portavoce, microfoane, intercom, aparate de proiectie. Totodata, ofera servicii profesionale de proiectare, instalare si service, in garantie si postgarantie.
0213303669
marketing_amro@yahoo.com
office@amro.ro