AMRO GRUP A SONORIZAT “ORASUL CUMPARATURILOR” BANEASA SHOPPING CITY

BUCURESTI - 3 iunie 2008

Comunicat tip General in Constructii

Amro Grup a furnizat instalatia de sonorizare pentru cel mai mare complex comercial din Romania - Baneasa Shopping City. Situat in nordul bucurestiului, langa aeroportul international Baneasa, 'orasul cumparaturilor, a fost lansat cu mare fast pe pe 18 aprilie 2008.

AMRO GRUP A SONORIZAT “ORASUL CUMPARATURILOR” BANEASA SHOPPING CITY

Proiectul extrem de complex a necesitat furnizarea de echipamente audio pentru intreaga zona comerciala. Echipamentele de sonorizare folosite se remarca prin inalta fidelitate acustica si designul deosebit. Acestea sunt fabricate de prestigiosul producator Italian PROEL S.p.A si se integreaza perfect in ambientul deosebit al mall-ului.

Printre functiile principale ale instalatiei de amplificare se numara difuzarea de anunturi pe zone/etaje specifice, difuzarea de muzica ambientala dar si difuzarea de mesaje de alarmare in situatii de criza (incendii, cutremure etc).

Asa cum vei constata, Baneasa Shopping City este locul in care te relaxezi complet. Fie ca iei masa la unul dintre restaurantele imbietoare, fie ca vizitezi cele mai inedite magazine ori pur si simplu te intalnesti cu prietenii la o cafea, sunetul nostru iti va incanta auzul!

Despre Amro Electric Srl

AMRO Grup este specializata in import si distributie de echipamente audio, video si lumini profesionale, oferind solutii practice si accesibile, si servicii totale in domeniile: sound reinforcement, public address, iluminat arhitectural, sonorizare, lumini, adresare publica, conferinta, traducere, vot, echipamente audio, curenti slabi, boxe, sisteme de discutii, sisteme de alarmare si control, voice evacution systems, mixere, amplificare mobila, portavoce, microfoane, intercom, aparate de proiectie. Totodata, ofera servicii profesionale de proiectare, instalare si service, in garantie si postgarantie.
AMRO ELECTRONIC GRUP SRL
MIhaela Isac (Director Marketing)
Adresa: B-dul Sincai Gheorghe, Nr. 2, Bl. 4, Sector 4, Bucuresti
Telefon: 021-330 3669; Tel/fax: 021-3317846; Mobil: 0747.010405

office@amro.ro