AMRO Grup a sonorizat Tiago Oradea – cel mai modern mall din Oradea

BUCURESTI - 6 martie 2009

Comunicat tip General in IT&C

150 de magazine, case de moda, saloane de înfrumusetare, restaurante, sali de fitness, cinema multiplex, peste 1.000 de locuri de parcare si 750 de noi locuri de munca.

Acestea sunt doar o parte dintre coordonatele unei investitii de 70 de milioane de euro în complexul multifunctional Tiago Mall din Oradea.

Sistem de amplificare profesional
AMRO Grup a proiectat si furnizat sistemul de amplificare performant, complex, structurat pe multiple zone de apel. Echipamentul audio ofera o serie de functii specifice. Difuzarea de muzica ambienta, in spatiile comune. Anunturi comerciale si administrative pe zonele dorite. In cazuri speciale, difuzarea de mesaje de alarmare si evacuare vocala.
Sistemul de adresare publica (public address) are o structura compusa din: difuzoare pa, unitati de putere, baze microfonice pentru anunturi, proiectoare de sunet si alte echipamente audio profesionale specifice.
Tiago Mall vine in completarea altor lucrari de referinta mare avengura ale AMRO Grup Bucuresti:
•Complex Mall “ Baneasa Shoping City “ - Bucuresti
•Jolie Ville Mall – Baneasa - Bucuresti
•Complex “ City Park Mall “ – Constanta
•Tour Place de la Victoire - Bucuresti
•Centrul Comercial Dragonul Rosu - Bucuresti
•Magazinele Nexus – Modeshoes - Bucuresti
•Alsa Boutiques - Bucuresti
•Carrefour Hypermarket si Galerii : Cluj; Iasi; Braila; Suceava; Pitesti; Sibiu
•Magazin Praktiker – Brasov
•Hipermarket Dedeman : Iasi; Suceava; Vaslui

Si multe altele (Detalii pe www.amro.ro)


Despre Amro Electric Srl

AMRO Grup este specializata in import si distributie de echipamente audio, video si lumini profesionale, oferind solutii practice si accesibile, si servicii totale in domeniile: sound reinforcement, public address, iluminat arhitectural, sonorizare, lumini, adresare publica, conferinta, traducere, vot, echipamente audio, curenti slabi, boxe, sisteme de discutii, sisteme de alarmare si control, voice evacution systems, mixere, amplificare mobila, portavoce, microfoane, intercom, aparate de proiectie. Totodata, ofera servicii profesionale de proiectare, instalare si service, in garantie si postgarantie.
Contact:
Bdul Sincai Gheorghe, Nr. 2, Bl. 4, Sc. 2, Sector 4, Bucuresti
Tel: 021-330.36.69;021-331.78.46
Fax: 021-331.78.46
Mobil: 0749-190.532


office@amro.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/amro-electric-srl/amro-grup-a-sonorizat-tiago-oradea-cel-mai-modern-mall-din-oradea