Sistem de examinare si control acces pentru scoli, universitati – Digipass by Amro Grup

BUCURESTI - 26 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Pentru un control riguros in scoli si unitati de invatamant, AMRO Grup ofera un sistem extrem de simplu de folosit, fiabil si economic. Digipass este un sistem wireless pe care fiecare student/profesor il poate purta si care ofera urmatoarele functii: control access, sistem de notare si examinare si sistem de vot.

Conform Ordinelor comune M.Ed.C - M.A.P - M.I si M.Ed.C nr.5699/20.12.2005nr.5016/20.11.2002 unitatile de invatamant trebuie adopte masuri de sporire a gradului de securitate pentru elevi si profesori.

Digipass cea mai simpla si economica solutie pentru examinare: Sistemul poate fi folosit ca sistem de notare, in sali de curs, la seminarii etc., si poate fi folosit ca sistem de votare, in consiliile profesorale. Pentru functia de vot/notare, aparatul este prevazut cu doua butoane: da, nu/ true/false.


Digipass controleaza riguros accesul si deplasarea intr-o cladire: Acesta contribuie la sporirea sigurantei activitatii didactice prin accesul controlat si informatizarea deplasarilor in cadrul unitatilor de invatamant. Mai mult, Digipass detecteaza automat prezenta intr-o scoala/clasa da rapoarte precise cu privire la deplasarea utilizatorilor intr-un spatiu.

Digipass gestioneaza eficient prezenta : Practic, Gigipass raporteaza la fiecare 5 minute, unde este utilizatorul cartelei, unde a fost si ce activitate a avut (a participat la cursuri, la examene etc).


Avantaje
•Este extrem de util in examinarea si notarea elevilor (pana la 4096 studenti/elevi pe sistem).
•Controleaza accesul si da informatii exacte depre deplasarea in cadrul unitatii de invatamant, sporind siguranta civila.
•Este un sistem de notare extrem de simplu de folosit si economic.
•Poate fi folosit si ca sistem de vot .
•Poate identifica pana la 20 de coduri diferite in 20 de camere diferite.
•Permite conectarea a max. 8 antene la PC si functionarea
•Foarte simplu de folosit, este dotat cu 2 taste (da/nu-adevarat/fals);
•Are un design ergonomic, are dimensiuni reduse si este rezistent (fabricat din ABS).
• Pot si folosite simultan, in aceeasi cladire, pana la 4096 de ID-uri diferite, fara interferente.

AMRO Grup importa direct in Romania solutii audio si lumini profesionale pentru segmentele industrial, educational, muzee si institutii scolare, teatre si cluburi etc. Firme propune solutii complete pentru clienti: consiliere, proiectare si service in garantie si postgarantie.

Marci comercializate: PROEL S.p.A- Italia// Televic – Belgia// IC Audio-Germania// Skoff LED Lighting- Polonia//Cinemeccanica – Italia// Taiden//LaSonora- Italia// Av Comm-Tec.

Contactati-ne pentru detalii si demonstratii gratuite de functionare. Dorian Grigore office@amro.ro, 0213303669; 0749 190.532

Despre Amro Electric Srl

AMRO Grup este specializata in import si distributie de echipamente audio, video si lumini profesionale, oferind solutii practice si accesibile, si servicii totale in domeniile: sound reinforcement, public address, iluminat arhitectural, sonorizare, lumini, adresare publica, conferinta, traducere, vot, echipamente audio, curenti slabi, boxe, sisteme de discutii, sisteme de alarmare si control, voice evacution systems, mixere, amplificare mobila, portavoce, microfoane, intercom, aparate de proiectie. Totodata, ofera servicii profesionale de proiectare, instalare si service, in garantie si postgarantie.
0213303669
office@amro.ro