Stiati ca...luminile cu LED-uri sunt viitorul?

BUCURESTI - 18 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Istoria ne-a demonstrat ca omul e facut sa traiasca inconjurat de lumina. Tocmai de aceea, de-a lungul timpului a tot improvizat solutii si tehnologii care sa-l ajute sa se ghideze mai bine in noapte. Mai economice, mai placute si mai fascinante ca oricand sunt acum luminile cu LED-uri. Imagineaza-ti, cum ar fi sa nu mai bajbai noaptea pentru a te deplasa prin casa, ci sa fii ghidat de lumini ambientale, elegante si placute? Si asta, economisind si energie!

Disponibile in variate forme, lampile cu LED-uri pot fi folosite in mai toate locurile care cer un iluminat ambiental. De la propria locuinta lamulte locuri publice: holuri si culoare, bucatarii, bai, in camera copilului, sufragerii, in hoteluri, magazine, baruri, pub-uri etc. Disponibile în mai multe culori, lumina lampilor poate fi aleasa si combinata dupa bunul plac: alba, albastra, rosie sau verde.

Iata si o comparatie simpla care sa evidentieze diferenta: 1 bec normal (100 W) consuma pe ora cat consuma 250 de lampi cu LED-uri, in acelasi interval de timp. Iar datele vorbesc de la sine!

Firma AMRO Electric vine cu o serie de sisteme de iluminat ambiental cu LED-uri, special concepute pentru mobilier si casa. Mai exact, sunt lampi de diverse culori si forme, clips-uri pentru iluminat rafturi de sticla, figurine haioase pentru camera copiilor si multe altele.

Avantaje principale:
• Consumul foarte redus de energie, corpurile de iluminat fiind bazate pe cea mai noua tehnologie: iluminatul cu LED-uri.
• Impactul vizual puternic, designul elegant, discret si finisajele superioare.
• Montare simpla si rapida, direct in mobilier.
• Calitate absoluta - fabricate din metal, au strat galvanic, sunt perfect etansizate si pot functiona in cele mai extreme conditii: in bai, bucatarii, saune etc.
• Garantia de peste 5 ani este o dovada a calitatii si eficientei dovedite in timp, produsele reusind sa impresioneze pana si cei mai pretentiosi clienti.

Vrei sa afli mai multe, suna-ne acum pentru detalii! Te asteptam cu drag!

Despre Amro Electric Srl

AMRO Grup este specializata in import si distributie de echipamente audio, video si lumini profesionale, oferind solutii practice si accesibile, si servicii totale in domeniile: sound reinforcement, public address, iluminat arhitectural, sonorizare, lumini, adresare publica, conferinta, traducere, vot, echipamente audio, curenti slabi, boxe, sisteme de discutii, sisteme de alarmare si control, voice evacution systems, mixere, amplificare mobila, portavoce, microfoane, intercom, aparate de proiectie. Totodata, ofera servicii profesionale de proiectare, instalare si service, in garantie si postgarantie.
0213303669

office@amro.ro