Promotii in Valea Cascadelor: gresie si faianta la jumatate de pret

BUCURESTI - 6 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Constructii

A aparut revista Promotii in Valea Cascadelor numarul 2. Revista Promotii in Valea Cascadelor, inspirata din modelul materialelor promotionale oferite de marile lanturi de supermarketuri, publicatia isi propune sa popularizeze brandul Valea Cascadelor, sa aduca la cunostinta publicului larg oferta si facilitatile zonei, sa informeze si educe publicul pentru alegerea celor mai potrivite solutii de amenajari, constructii si finisaje.

Pe langa ofertele promotionale ale magazinelor din zona veti putea citi articole utile si interesante despre produsele zonei si despre calitatea lor, veti putea afla orarul de functionare a magazinelor, detalii despre complexele comerciale ale zonei.

Datorita metodei gratuite si controlate de distributie - stradal, zonal, prin e-mail, in format electronic, abonatilor la newsletterul ValeaCascadelor.RO si disponibila on-line, pe site, revista va ajunge in mainile clientilor interesati de zona Valea Cascadelor.

In numarul doi, care acopera luna noiembrie, va invitam sa cititi:

PARCHET SI ACCESORII IN VALEA CASCADELOR
Oferta din zona: peste 60 de magazine specializate in comercializarea pardoselilor laminate si a parchetului masiv si stratificat.

GRESIE SI FAIANTA LA JUMATATE DE PRET
De vorba cu dl Catalin Rotaru, Marketing Manager Delta Design, despre lichidarile de stoc si preturile lor speciale.

PORTALUL VALEACASCADELOR.RO
70 000 de clienti in 12 luni sau cum poate un site bine gandit si bine facut sa aduca sute de oamenii la tine in magazin.

ALEGEREA MODELELOR DE GRESIE SI FAIANTA
O ierarhizare a acestor modelelor de gresie si faianta care va va ajuta sa, astfel incat alegerea acestora sa fie usoara si potrivita cu dorintele dvs. de amenajare.

COMPLEXURI COMERCIALE IN VALEA CASCADELOR
Pozitionare, acces, programul magazinelor, localizarea complexurilor comerciale.

Despre ANADEEA GRUP

Amplasata in zona de nord-vest a Bucurestiului, Valea Cascadelor si-a depasit demult statutul de strada. Concentratia mare de oferte din domeniile constructiilor, finisajelor si amenajarilor a reusit sa transforme proportiile strazii, revarsandu-se peste limitele acesteia. Astfel, de peste 15 ani, Valea Cascadelor s-a dezvoltat continuu ca zona comerciala, fiind perceputa in prezent ca cea mai importanta zona comerciala a Capitalei orientata strict pe produsele amintite.
Ciprian Paunica
0723 221 134
office@valeacascadelor.ro