Bucuresti- 13 septembrie 2009

BUCURESTI - 13 septembrie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Sporeşte-ţi sansele pentru un job mai bun!

Centrul de Studiu autorizat IATA al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (www.anat.ro) organizează în perioada 3 -28 septembrie o nouă sesiune de înscrieri pentru cursul IATA/ UFTAA Foundation, primul nivel din programul de pregătire în turism conceput de IATA. Predarea se face în sistem \'simulare de examen\' studenţii beneficiind de indrumarea unui instructor autorizat IATA, un set de manuale editate de IATA Montreal şi materiale auxiliare care contin grilele folosite în cadrul examenelor din anii anteriori. Diploma Foundation este emisă de IATA şi se bucură de recunoaştere internaţională pe piata angajatorilor din domeniul turismului. Absolvenţii IATA/ UFTAA Foundation caştigă, prin această Diplomă, un argument solid în dialogul cu angajatorii din Romania.

Pentru informaţii suplimentare, persoanele interesate sunt rugate să ne contacteze la numărul: 021/ 312 68 43 sau la adresa: office@anat.ro

Despre ANAT - Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism

Cursul IATA/UFTAA Foundation este dedicat celor care doresc sa invete Abc-ul turismului. Cele 13 module de studiu urmaresc redarea cat mai completa a imaginii de ansamblu a activitatilor specifice domeniului.
Dana Vitomirescu,
Consilier ANAT
021/ 312 68 43
www.anat.ro
dana.vitomirescu@anat.ro