anchete jurnalistice    

Comunicate de presa si evenimente pe tema anchete jurnalistice

 • anchete jurnalistice. Botosaneanul – stiri si investigatii din Botosani. Anchete si dezvaluiri online din orasul si judetul Botosani.

  anchete jurnalistice

  Botosani, Botosani - 21 May 2013

  Comunicat de SELES ON-LINE PROJECT SRL

  „Botosaneanul – Despre Botosaniul interzis” reprezinta dreptul fiecarui botosanean de a sti ce se intampla in judetul sau, dincolo de stiri neimportante. Botosaneanul.ro se declara a fi o publicatie online care ofera informatii de ultima ora, d ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre anchete jurnalistice

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul anchete jurnalistice.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la anchete jurnalistice. Informatiile despre anchete jurnalistice cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul anchete jurnalistice, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la anchete jurnalistice, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.