Cate tipuri de imprimante exista si care este cea mai potrivita pentru tine?

BUCURESTI - 8 februarie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Internet

Indiferent ca o vrei pentru birou sau pentru acasa, o imprimanta se poate dovedi extrem de utila si te ajuta sa economisesti foarte multi bani. Exista atat de multe optiuni insa, incat este foarte greu sa alegi varianta potrivita. Cu ajutorul celor de la Toner-shop.ro, unul dintre cele mai complete magazine de accesorii si consumabile pentru imprimante, am analizat fiecare tip de imprimanta in parte, pentru a descoperi optiunea care ti se potriveste cel mai bine.

https://www.toner-shop.ro/

https://www.toner-shop.ro/

Care sunt tipurile de imprimante pentru care poti opta?

 

Exista 3 categorii principale de imprimante:

 

1. Imprimanta Inkjet. Este cea mai ieftina varianta, potrivita pentru acasa. Poate printa intre 100 si 300 de pagini, este compacta si are un cost ce incepe de la doar 100 de lei. Din pacate, cartusele sunt adeseori mai scumpe decat imprimanta, generand un cost considerabil pentru fiecare pagina imprimata. Este adevarat ca unele cartuse pot fi reincarcate in centre specializate, insa calitatea imprimarii nu va mai fi atat de buna ca la inceput. Daca ai foarte putine pagini de imprimat in fiecare luna, o astfel de solutie este foarte atractiva pentru investitia initiala mica. Pentru consumabile poti intra pe  Toner-shop.ro, unde gasesti mai multe cartuse compatibile pentru cele mai importante branduri: Canon, Epson, Panasonic, Philips, HP, etc.

 

2. Imprimanta laser. Este o optiune mult mai potrivita pentru cei care printeaza mult. O imprimanta laser poate imprima mai mult de 1000 de pagini in fiecare luna, cu un cost mic de imprimare. Din pacate, are un neajuns: este destul de costisitoare la achizitia initiala. Daca vrei o imprimanta laser cu pret rezonabil va trebui sa renunti la ideea de a imprima color, cele mai ieftine optiuni de acest fel fiind doar alb negru. Odata achizitionata imprimanta, consumabilele sunt foarte ieftine. Poti gasi cartuse cu toner imprimanta laser la preturi excelente pe  Toner-shop.ro, atat originale, cat si compatibile.

 

3. Imprimanta CISS.Este o imprimanta care castiga din ce in ce mai multa popularitate, fiind similara cu cea Inkjet ca mod de functionare insa mult mai performanta. Imprimantele CISS folosesc rezervoare de cerneala care alimenteaza capul de printare si au un cost foarte mic de exploatare. Costul unei imprimante Inkjet este ceva mai mare decat al unei imprimante inkjet clasic iar viteza de printare este mai mica decat a unei imprimante laser. Cu toate astea, este o optiune echilibrata care merita atentia.

 

Atunci cand alegi imprimanta este foarte important sa tii cont de costul de printare a unei pagini si sa gandesti pe termen lung. Dupa ce ai gasit imprimanta potrivita, inainte de a o achizitiona intra pe  Toner-shop.ro pentru a descoperi care este pretul cartuselor. Vei descoperi atat cartuse originale, cat si cartuse compatibile, produse de alti producatori. Daca nu stii care este cea mai buna optiune, expertii  Toner-shop iti vor oferi suport in a alege varianta economica, potrivita pentru cerintele tale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/andonet-total/cate-tipuri-de-imprimante-exista-si-care-este-cea-mai-potrivita-pentru-tine