Andreco Educational la Targul Educational Bucuresti

BUCURESTI - 19 octombrie 2005

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

ANDRECO EDUCATIONAL participa la prima editie a Targului Educational Bucuresti, eveniment ce se desfasoara in perioada 19-23 octombrie 2005, in cadrul Liceului Teoretic „Iulia Hasdeu” – Bucuresti

Andreco Educational la Targul Educational Bucuresti

La standul nostru veti putea afla informatii complete despre oferta noastra de cursuri de pregatire ECDL – Permisul European de Conducere a Computerului, precum si date despre examinarile organizate la centrul nostru in vederea obtinerii Permisului ECDL.

Complementar cu trainingul in domeniul IT, va prezentam in premiera pentru Romania oferta de testare Cambridge ESOL-BULATS pentru limbi straine (engleza, franceza, germana si spaniola).

Si daca sunteti inclinat mai mult spre studiu individual, noi va recomandam manualele acreditate ECDL ale editurii ANDRECO, pe care le puteti achitiona direct de la stand.
In plus, titlurile din Colectia Economica, carti ce continua sa aiba un impact formidabil in Occident si nu numai, va vor deschide noi perspective: „Idei noi de la economisti morti” - Todd G. Buchholz, “Punctul critic” – Malcolm Gladwell.

Vizitati-ne si aveti ocazia sa participati la tombola pe care o organizam si sa castigati premii substantiale!

Despre Andreco Educational

Va asteptam in fiecare zi intre orele 10-18 si duminica 10-15!

Astazi, 19 octombrie, va invitam la ora 16:00 la o scurta prezentare a ofertei noastre educationale pentru programele ECDL si BULATS.
Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati:
tonescumihai@cefs.ro