Angajament bancar

Definitie angajament bancar

consta intr-o intelegere sau conventie care are loc intre doua banci prin care se stabileste modul de acordare, utilizare si rambursare a creditelor sau cu privire la modul de efectuare a anumitor operatiuni bancare

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Angajament bancar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul angajament bancar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la angajament bancar. Definitiile termenilor despre angajament bancar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la angajament bancar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la angajament bancar.