Angajamente in afara bilantului

Definitie Angajamente in afara bilantului

Drepturi si obligatii ale caror efecte asupra marimii sau compozitiei patrimoniului sunt subordonate realizarii unor conditii sau operatii ulterioare.Angajamentele fac parte integranta din eventualitati. Ele trebuie sa fie mentionate in anexa si pot da nastere la constituirea de provizioane pentru riscuri, daca la inchiderea exercitiului conditia de care sunt legate are o probabilitate mare de realizare. Marimea provizionului de constituit va fi egala cu riscul financiar probabil.Angajamentele in afara bilantului cuprind angajamente acordate si angajamente primite.a) Angajamentele acordate de intreprindere se refera la giruri (avalul unei cambii), cautiuni, garantii sau alte angajamente acordate si reflecta creante eventuale ale unei intreprinderi asupra tertilor, in cazul in care aceasta va fi determinata sa plateasca in locul tertilor sumele ce constituie obiectul angajamentelor.b) Angajamentele primite de intreprindere se refera la giruri, cautiuni, garantii sau alte angajamente primite si reflecta creante eventuale ale tertilor asupra intreprinderii, in cazul in care acestia vor fi determinati sa plateasca, in locul unitatii patrimoniale in cauza, sumele ce constituie obiectul angajamentelor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Angajamente in afara bilantului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Angajamente in afara bilantului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Angajamente in afara bilantului. Definitiile termenilor despre Angajamente in afara bilantului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Angajamente in afara bilantului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Angajamente in afara bilantului.