Poze Angajare salariati

 • Venitul Mediu per Angajat

  Poza: Criza revine: Numarul de salariati din mediul privat a scazut cu 5% Salariile au scazut cu 7%

 • Codul Muncii, Contracte colective de munca, Revisal, Evaluarea salariatilor

  Poza: Codul Muncii, Contracte colective de munca, Revisal, Evaluarea salariatilor

 • Uniunea Judeteana a Caselor de Ajutor Reciproc ale Salariatilor Dolj vine in sprijinul persoanelor vulnerabile

  Poza: Uniunea Judeteana a Caselor de Ajutor Reciproc ale Salariatilor Dolj vine in sprijinul persoanelor vulnerabile

 • Patronatul Serviciilor Private din Romania respinge propunerile de modificare a Codului Fiscal privind transformarea antreprenorilor in salariati

  Poza: Patronatul Serviciilor Private din Romania respinge propunerile de modificare a Codului Fiscal privind transformarea antreprenorilor in salariati

 • Care ar putea fi cel mai fumos cadou de sarbatori pentru recompensarea salariatilor? Sau pentru recunostinta colaboratorilor, partenerilor de afaceri? Sau pentru atentia acordata clientilor?

  Poza: Care ar putea fi cel mai fumos cadou de sarbatori pentru recompensarea salariatilor? Sau pentru recunostinta colaboratorilor, partenerilor de afaceri? Sau pentru atentia acordata clientilor?

 • Portile deschise HUMAN DIRECT! Consultanta și asistență în procesele de angajare!

  Poza: Portile deschise HUMAN DIRECT! Consultanta și asistență în procesele de angajare!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul angajare salariati.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la angajare salariati. Pozele pe tema angajare salariati cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul angajare salariati, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la angajare salariati, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la angajare salariati.