angiograf

Comunicate de presa si evenimente pe tema angiograf

 • angiograf. parteneriat MONZA ARES & Philips

  angiograf

  Bucuresti - 25 aprilie 2024

  Comunicat de Centrele de Excelenta Ares

  Grupul MONZA ARES și Philips își unesc forțele și pun bazele unei colaborări în beneficiul industriei medicale din România. Astfel, echipamente medicale de ultimă generație, realizate de Philips, vor deveni mult mai ușor accesibile pac ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: philips , investitie , cardiologie , monza ares , angiograf , sistem medical , azurion

  Vezi toate comunicatele de presa despre angiograf

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul angiograf.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la angiograf. Informatiile despre angiograf cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul angiograf, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la angiograf, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.