Angst cucereste Parisul cu „Bunatatile traditionale romanesti”

BUCURESTI - 13 octombrie 2010

Comunicat tip General in Industrie

In perioada 17-21 Octombrie 2010 va avea loc la Paris expozitia internationala SIAL 2010. Cu aceasta ocazie Angst va fi prezent in pavilionul expozitional al Romaniei cu gama de preparate din carne „Bunatati traditionale de la Angst”.

Parizienii precum si milioanele de vizitatori ai acestui important targ international alimentar vor putea gusta din preparatele traditionale romanesti ce includ: jumarile de casa, slaninuta taraneasca, salamul traditional, carnatii ardelenesti si cotletul haiducesc.
„Vedeta” standului va fi cu siguranta „Salamul de Sibiu” fabricat de Angst la Sinaia, dupa o reteta originala Fillipa Dozzi din 1910.
Spatiul a fost amenajat intr-un stil rustic romanesc, reprezentand interiorul unei locuinte taranesti. Toate elementele componente ne duc cu gandul la traditia si calitatea produselor romanesti.
Astfel pe langa clientii magazinelor Angst, cei ai marilor retele comerciale din Bucuresti si vizitatorii targului international Sial vor putea sa-si incante gusturile cu un adevarat deliciu gastronomic.
Suntem onorati sa putem reprezenta Romania, alaturi de ceilalti participanti ai standului romanesc si suntem siguri ca la finalul expozitiei va fi recunoscuta si pe plan international calitatea si traditionalitatea preparatelor din carne Romanesti.
Pentru cei care doresc sa ne viziteze, vom fi prezenti in pavilionul 1 standul A.132

Despre Angst Ro SA

Angst detine 2 fabrici si comercializeaza produsele sub marcile Angst si Salsi. Reteaua de magazine este compusa din 25 de locatii situate in Bucuresti, Otopeni, Buftea si Sinaia.

Stefan Padure-Vicepresedinte
stefan.padure@angst.ro