Moş Nicolae şi Angst aduc cadouri copiilor

Buftea - 7 decembrie 2007

Comunicat tip General in Social

Pe 6 decembrie, compania Angst a organizat evenimentul „Copilaria: Bucuria jocului”, o sarbatoare de suflet pentru copiii defavorizati aflati in grija Asociatiei Sfantul Stelian.

Pe 6 decembrie, compania Angst a organizat evenimentul „Copilaria: Bucuria jocului”, o sarbatoare de suflet pentru copiii defavorizati aflati in grija Asociatiei Sfantul Stelian.
Copiii s-au costumat cu ajutorului spiridusilor, au cantat, s-au jucat, au luat masa iar apoi … surpriza: a venit Mos Nicolae cu sacul plin de cadouri.

Organizatorii au realizat aceasta donatie sub forma unei serbari la Centrul de servicii sociale al Asociatiei Sfantul Stelian,in cadrul careia copiii s-au bucurat de o masa calda ce continea delicioasele produse Angst.
Cei 120 de copii au avut bucuria jocului dar si cea a cadourilor ce au constat in jucarii si alimente oferite pentru acasa.

„Deja devenita traditionala, aceasta serbare de Mos Nicolae este o obligatie de suflet pentru noi.” a spus doamna Liudmila Minea, reprezentant Angst. „In fiecare an asteptam cu nerabdare sa petrecem impreuna cu copiii aflati in grija Asociatiei Sfantul Stelian prima dintre sarbatorile iernii”

La această acţiune umanitară au contribuit, alături de Angst şi restaurantul Mica Elveţie, Smart Corporation, Dr Otker, grupul de presa Burda, Operations Research si Narcis Virgiliu – Photographer.

Compania Angst este unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa produselor alimentare şi a supermarketurilor.

Despre Angst Ro SA

Grupul Angst detine o fabrica de preparate din carne in Buftea, fabrica Salsi din Sinaia, specializata pe productia de salamuri crud-uscate si fabrica Discovery Prodimpex din Cluj.
Monalisa Tudor-manager marketing
Stefan Padure-Vicepresedinte
stefan.padure@angst.ro