Aniela Petreanu    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Aniela Petreanu

 • Aniela Petreanu. Aniela Petreanu impreuna cu fiul ei, Carol

  Aniela Petreanu

  Bucuresti - 17 May 2012

  Comunicat de FANFARA RELATII PUBLICE S.R.L.

  Fundatia CRUCEA ALBA este un proiect ambitios al Anei Maita, Presedintele Asociatiei Mame pentru Mame, care isi propune sa puna bazele primului Centru de Sanatate Materna din Romania. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: nastere naturala , fundatia crucea alba , mihaela sandu , aniela petreanu , sanatate materna

  Vezi toate comunicatele de presa despre Aniela Petreanu

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Aniela Petreanu.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Aniela Petreanu. Informatiile despre Aniela Petreanu cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Aniela Petreanu, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Aniela Petreanu, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.