Hrana uscata pentru caini

Targoviste - 13 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Este necesar sa oferim cainelui hrana adaptata nevoilor si varstei sale, iar calitatea acesteia trebuie sa fie super premium, pentru a contine numai ingrediente atent selectionate ce sustin un stil de viata sanatos.

Hrana uscata pentru caini este aleasa atat pentru beneficiile asupra starii de sanatate a cainelui, cat si pentru faptul ca este usor de depozitat si poate fi lasata afara pentru ca animalele de companie sa manance in propriul lor ritm fara a avea grija ca aceasta se va altera. Multi proprietari de animale de companie apreciaza comoditatea de a umple un bol cu ​​mancare suficienta pentru a si hrani cainele intreaga zi.

Unul dintre brandurile de hrana super premium ce foloseste numai ingrediente atent selectionate si benefice pentru organismul unui caine este Equilibrio, ce are un continut bogat in fibre, vitamine si minerale necesare unei diete echilibrate.

Alte motive pentru care sa aleg hrana uscata de la Equilbrio:

-          contribuie la sanatatea articulatiilor

-          ajuta la un bun tranzit intestinal

-          sustine activitatea cardiaca normala

-          ajuta la mentinerea masei musculare si a greutatii ideale

-          ajuta la combaterea tartrului

-          contribuie la imbunatatirea calitatilor pielii si blanii

-          hrana este bogata in substante nutritive

Hrana uscata de la Equilibrio contine acele substante si vitamine de care au nevoie cainii, astfel ca le veti oferi o masa completa si echilibrata zi de zi. Sortimentele de hrana sunt diverse in functie de varsta si starea de sanatate a animalutului. Puteti alege hrana uscata atat pentru juniori cat si pentru adulti, iar in cazul in care cainele dumneavoastra sufera de diverse boli sau afectiuni, animaland.ro vine in sprijinul dumneavoastra cu hrana speciala, recomandata de specialisti in domeniul veterinar, aceasta alimentatie fiind creata pentru ameliorarea si imbunatatirea starii de sanatate.

Despre Anima Land SRL

ANIMA LAND SRL este UNIC IMPORTATOR si DISTRIBUITOR pentru hrana premium caini si pisici de la urmatorii producatori:
- Total Alimentos (Equilibrio, Max Cat, Max Premium Especial)
- Animonda (Gran Carno, Carny, Rafine, Vom Feinsten, Brocconis, Integra Protect)
- Supra (Frost, LeRoy, Bravo)