Animax, cel mai mare lant de petshop-uri din Romania, lanseaza campania „Back to school”!

BUCURESTI - 11 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Educatie / Cultura, Social, Stiinta / Cercetare, Retail

Live site

In perioada 11 septembrie – 31 octombrie 2013, Animax desfasoara campania „Back to school” sub sloganul „Scoala este distractiva in versiune 3D”, in toate magazinele din tara, dar si in magazinul online.

 Animax, cel mai mare lant de petshop-uri din Romania, lanseaza campania „Back to school”!

In cadrul campaniei „Back to school – by Animax”, toti clientii pet shop-urilor Animax vor avea ocazia sa achizitioneze pentru copiii lor rechizite scolare personalizate cu cele mai frumoase animale de companie. Orare cu calendar, etichete scolare, caiete dictando si de matematica cu imagini 3D reprezentand atat cele mai iubite animale de companie cat si petshop-urile Animax,  se vor afla pe rafturile magazinelor de la inceputul lunii septembrie si pana la sfarsitul lunii octombrie, in editie limitata. Caietele 3D sunt prevazute cu ochelari speciali pentru vizionarea imaginilor.

Prin sloganul campaniei, <>, Animax isi propune sa le ofere copiilor o experienta inedita, imbunatatind imaginea clasica a rechizitelor scolare prin folosirea tehnologiei 3D.

Toate rechizitele scolare produse in editie limitata in cadrul campaniei “Back to school” vor fi comercializate atat in magazinele fizice Animax, cat si in magazinul online www.animax.ro.