Animax deschide cel de-al doilea magazin în Galaţi şi aduce un concept inovator în România - Pet Spa & Resort

BUCURESTI - 20 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Social, Retail

Animax , cel mai mare lanţ de magazine specializate în animalele de companie, hrană şi accesorii destinate acestora, inaugurează cel de-al doilea magazin de mari dimensiuni în Galaţi, în urma unei investiţii de 200.000 de euro. Noul magazin are o suprafaţă de 200 mp şi este situat în cea mai nouă galerie comercială din oraş – Shopping City Galaţi, str. George Coşbuc, nr. 251.
Animax Shopping City vine cu un concept inovator pentru piaţa de profil din România, introducând în cadrul magazinului un centru de îngrijire şi înfrumuseţare canină.

Animax, cel mai mare lanţ de magazine specializate în animalele de companie, hrană şi accesorii destinate acestora, inaugurează cel de-al doilea magazin de mari dimensiuni în Galaţi, în urma unei investiţii de 200.000 de euro. Noul magazin are o suprafaţă de 200 mp şi este situat în cea mai nouă galerie comercială din oraş – Shopping City Galaţi, str. George Coşbuc, nr. 251.

Pet Spa & Resort este primul centru de înfrumuseţare canină, spa şi servicii de îngrijire a patrupedului care îşi desfăşoară activitatea într-un centru comercial. Acesta este este compus din Animax Pet Grooming destinat serviciilor de înfrumuseţare şi toaletare canină, Animax Pet Spa centru specializat în servicii de spa pentru căţei şi Animax Dog Daycare - spaţiu de joacă pentru căţei, special pentru cei care vor să facă cumpărături.

Animax Pet Spa & Resort vine cu mai multe inovaţii în materie de îngrijire a căţeilor, prin tehnologia şi produsele utilizate, oferind într-un singur loc toate serviciile pentru îngrijirea acestuia.

„Ne-am dorit să oferim gălăţenilor o experienţă unică alături de animalul lor de companie. Oricine vine la shopping îşi poate duce căţelul la Animax, unde va găsi hrană, accesorii, produse de îngrijire, dar şi servicii de înfrumuseţare. Totodată, aducem în premieră într-un centru comercial serviciile de îngrijire şi supraveghere a animalului pe perioada aflării la cumpărături. Asta înseamnă că oricine îşi poate lăsa căţelul la noi, având siguranţa că aceasta va fi bine îngrijit şi va fi în siguranţă, atunci când face cumpărături”, a declarat Adriana Aruxandei,  manager dezvoltare rețea Animax.

În cadrul magazinului Animax inaugurat recent în Galaţi, iubitorii de animale vor regăsi toate produsele necesare creşterii şi îngrijirii animalului de companie. Totodată, cei care-şi doresc să achiziţioneze un animal de companie pot veni cu încredere la Animax.

„Noul magazin  Animax inaugurat la Galaţi este cel de-al 36-lea din portofoliul Pet Product , şi cel de-al doilea în Galaţi, primul fiind inaugurat în anul 2009, în cadrul centrului comercial Real.

„Magazinul din Galaţi este primul din reţeaua noastră care cuprinde şi un centru de îngrijire, înfrumuseţare şi spa. Conceptul este nou în România, însă este destul de cunoscut în Occident. Prin noul centru inaugurat la Galaţi, vrem să ridicăm nivelul şi gradul de complexitate al serviciilor oferite animalelor de companie şi să le ducem în zona premium”,  a încheiat Adriana Aruxandei,  manager dezvoltare rețea Animax.

Anul acesta, Animax şi-a extins mult reţeaua de magazine în Bucureşti şi în ţară, lansând 5 magazine de mari dimensiuni.

La ora actuală, Animax este prezent la nivel naţional cu o reţea de 36 de magazine în Baia Mare, Botoșani, București, Buzău, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Piatra Neamț, Pitești, Sibiu, Suceava și Timișoara.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/animax/animax-deschide-cel-de-al-doilea-magazin-in-galati-si-aduce-un-concept-inovator-in-romania-pet-spa-resort