ANIMAX îşi extinde reţeaua de distribuţie prin deschiderea primul magazin din Râmnicu Vâlcea

Ramnicu Valcea - 24 octombrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, Social, Retail

ANIMAX , cea mai mare reţea de magazine specializată în comercializarea de hrană, produse de îngrijire şi accesorii pentru animale de companie din România, îşi extinde reţeaua de distribuţie în zona de sud a ţării şi deschide primul magazin din municipiul Râmnicu Vâlcea, în urma unei investiţii de 100.000 EUR.

ANIMAX îşi extinde reţeaua de distribuţie prin deschiderea primul magazin din Râmnicu Vâlcea

ANIMAX, cea mai mare reţea de magazine specializată în comercializarea de hrană, produse de îngrijire şi accesorii pentru animale de companie din România, îşi extinde reţeaua de distribuţie în zona de sud a ţării şi deschide primul magazin din municipiul Râmnicu Vâlcea, în urma unei investiţii de 100.000 EUR.

 Magazinul va fi inaugurat sâmbătă, 26 octombrie 2013, fiind al 34-lea petshop din portofoliul Animax. Noua unitate are o suprafaţă de 70 mp şi este situată în galeria comercială Kaufland Vâlcea.  

„Extinderea rețelei de distribuție are la bază dorința noastră de a le oferi clienților și animalelor lor de companie cele mai bune produse, cât mai aproape. Am descoperit aici un real interes pentru confortul și siguranța celor mai buni prieteni necuvântători. Ne bucurăm să fim prezenți și în Râmnicu Vâlcea cu produse de calitate,  a declarat Adriana Aruxandei, manager dezvoltare rețea Animax.

Noul magazin ANIMAX pune la dispoziţia cumpărătorilor o gamă complexă de produse pentru câini, pisici, păsări, rozătoare, reptile şi animalele de apă. Astfel pasionaţii de animale vor regăsi în centrul Animax Vâlcea hrană pentru animalul preferat, accesorii, produse de întreţinere etc. Totodată, pentru cei care sunt în căutarea unui prieten necuvântător, Animax are o zonă dedicată comercializării diverselor specii de animale de companie.

Cu ocazia lansării, Animax aşteaptă cumpărătorii cu promoţii şi surprize speciale.

Noul magazin Animax poate fi găsit în Râmnicu Vâlcea, Judeţul Vâlcea, Strada Gib Mihăescu nr.30, în incinta Centrului Comercial Kaufland.

Animax este prezent la nivel naţional cu o reţea de 33 de magazine în Baia Mare, Botoșani, București, Buzău, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Piatra Neamț, Pitești, Sibiu, Suceava și Timișoara.