Animax Special Days, un eveniment dedicat iubitorilor de animale!

BUCURESTI - 23 iunie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Social

In perioada 26 iunie – 5 iulie 2015, Animax continua seria evenimetelor dedicate iubitorilor de animale prin desfasurarea „Animax Special Days”, in cel mai mare magazin al retelei, din Vulcan Value Center Bucuresti.

Animax Special Days

„ Ne dorim sa fim cat mai aproape de clientii nostri prin intermediul evenimentelor diversificate pe care le organizam, fie ca este vorba ce shopping, programe educationale pentru copii sau seminarii pentru adulti. „Animax Special Days” este un eveniment periodic, organizat impreuna cu Brand-uri internationale, ce pune la dispozitia clientilor produse in premiera pentru animalele de companie, dar si reduceri substantiale la o gama diversificata de hrana si accesorii”.

Mirela Crudulescu, Director Marketing Animax

Cu sprijinul Brand-urilor Croci si Canagan sunt pregatite: produse in premiera, cadouri, oferte, surprize si concursuri.

Prin conceptul Shop–in–shop va fi pusa la dispozitia clientilor o zona dedicata produselor Croci si Canagan de care pot beneficia toti prietenii nostri speciali: catelusi, pisicute, papagali, pesti si micile rozatoare.

Alaturi de suportul echipei Animax Vulcan, clientii vor beneficia de 10 zile dedicate iubitorilor de animale, cu surprize si discount-uri de pana la 50%.

Taguri: animax
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/animax/animax-special-days-un-eveniment-dedicat-iubitorilor-de-animale