"Sunt salvat! M-au adoptat" - un eveniment de adoptii si donatii organizat de catre "Animax"

Locul desfasurarii: Parcul Herastrau, Intrarea Pescarus, Spatiul canin de joaca "Animax"

Organizator: Animax

„Animax” organizează în data de 20.10.2013, în spaţiul canin de joacă din parcul Herăstrău, Intrarea Pescăruş evenimentul de adopţii si donaţii “Sunt salvat! M-au adoptat!”.

Evenimentul vine în ajutorarea câinilor aflaţi în adăposturile ONG-urilor din Bucuresti. Astfel, 150 de câini sănătoşi, vaccinaţi şi deparazitaţi, vor putea fi adoptaţi. Şi pentru a le crea un început frumos alături de noua familie, Animax oferă fiecărei persoane care adoptă un câine în cadrul evenimentului un pachet de hrană şi accesorii suficiente pentru cel puţin o lună de zile.

Împreună vom putea face diferenţa! Împreună putem salva viaţa a 150 de căţei. Vino să îi cunoşti! Vino să îi adopţi!

"Sunt salvat! M-au adoptat!" este un eveniment organizat de către Animax, în parteneriat cu Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București și în colaborare cu Asociația Cuțu-Cuțu, Asociația Pentru Protecția Animalelor "A doua șansă",  Asociația Pentru Protecția Animalelor "ROBI", RingStar Club - Club Dresaj Canin, adoptiicaini.ro, Synevovet, Guard One - Protecting People, Animal Zoo, Bayer.

Despre PET PRODUCT

Primul magazin ANIMAX a fost deschis de catre compania PET PRODUCT in anul 2001. Ulterior, extinderea a avut loc in mai multe zone ale Bucurestiului, precum si in alte orase ale tarii. ANIMAX s-a dovedit a fi un real succes si a capatat popularitate printre toti iubitorii de animale. Astfel, ANIMAX a devenit unul dintre cele mai importante branduri de pe piata de profil si cel mai extins lant de petshopuri din Romania, cu peste 68 de magazine deschise la activ

Confirmare pana la data: 20 octombrie 2013

Participare: Intrare libera

Sponsori eveniment:
  • Petshop Animax Petshop Animax
Parteneri eveniment:
  • RingStar Club RingStar Club
  • Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti
  • Asociatia pentru protectia animalelor ROBI Asociatia pentru protectia animalelor ROBI
Parteneri media eveniment:
  • Animal Zoo Animal Zoo