anip    

Comunicate de presa si evenimente pe tema anip

 • anip

  Bucuresti - 23 mai 2013

  Comunicat de FUNDATIA HOSPICE CASA SPERANTEI

  Vă invităm la conferința de presă de joi, 23 mai, între orele 10:30- 11:30, la Centrul de Studii pentru Medicină Paliativă, str. Piatra Mare 101 (Schei), Brașov, pentru a afla ce pregătește fundația HOSPICE Casa Speranței și partenerii s ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: anip

  Vezi toate comunicatele de presa despre anip

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul anip.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la anip. Informatiile despre anip cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul anip, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la anip, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.