ANIS


Descrierea companiei ANIS

Despre CeBIT
CeBIT reprezintă platforma de întâlnire a celor interesaţi de tendinţele de dezvoltare a industriei, networking şi prezentari de noi produse şi tehnologii. România a fost prezentă cu standuri şi delegaţii naţionale numeroase la ultimele 4 ediţii ale evenimentului, urmărind interacţiunea cu piaţa europeană în general, şi cea germană în special.

Despre parteneri şi sponsori
Prezenţa României cu stand naţional la CeBIT este organizată în cadrul programului de promovare a exporturilor coordonat de Departamentul pentru Comerţ Exterior din cadrul Ministerului Economiei şi Comerţului şi administrat de Centrul Român de Promovare a Comerţului – CRPC.
Ziua României este organizată ca şi în anii trecuţi cu sprijinul IBD/ GTZ - Program de Promovare Economică şi Ocupare a Forţei de Muncă în România.
Lansarea şi promovarea brandului romaniaIT sunt incluse în Strategia sectorială pentru domeniul IT, parte din Strategia Naţională de Export. Proiectul a fost derulat şi susţinut în parteneriat public-privat de ministere, asociaţiile de profil şi companiile din domeniu. Proiectul beneficiază de asemenea de consultanţa şi sprijinul financiar furnizat de CHF/ USAID şi Booz Allen Hamilton prin Programul de dezvoltare a IMM-urilor – EDS.

Despre ANIS
ANIS reprezintă producătorii de software şi furnizorii de servicii asociate din România. Prin acţiunile sale, ANIS contribuie la afirmarea României ca unul din liderii regionali în producţia de software şi ca un exportator mondial recunoscut de produse şi servicii software de înalt standard internaţional. ANIS îşi propune să fie un punct de referinţă asupra oricărei informaţii despre industria de software din România.
ANIS a fost înfiinţată în 1998 şi are în prezent peste 100 de companii membre.

Comunicate ANIS :

Vezi toate comunicatele companiei ANIS.