anmdm    

Comunicate de presa si evenimente pe tema anmdm

 • anmdm. GDP & GMP - European Practice and Experience

  anmdm

  Bucuresti - 27 octombrie 2015

  Comunicat de Tarus Media

  Compania TARUS Media, a carei bogata experienta acumulata in domeniul medico-farmaceutic din Romania s-a concretizat si in sfera publicisticii de profil, prin doua demersuri editoriale de succes, The British Medical Journal–editia in limba romana s ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: simpozion , tarus media , anmdm

  Vezi toate comunicatele de presa despre anmdm

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul anmdm.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la anmdm. Informatiile despre anmdm cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul anmdm, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la anmdm, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.