Poze Anotimpuri

 • Mobilier de LUX, pentru patru anotimpuri! de la Harmony Design

  Poza: Mobilier de LUX, pentru patru anotimpuri! de la Harmony Design

 • Vitamix

  Poza: Cum crestem imunitatea in perioadele de tranzitie dintre anotimpuri?

 • Cum sa iti protejezi gatul in mod natural la trecerea dintre anotimpuri

  Poza: Cum sa iti protejezi gatul in mod natural la trecerea dintre anotimpuri

 • clessidra.ro

  Poza: Accesorizarea - modalitatea creativa de a purta o rochie in mai multe anotimpuri

 • Agenția de Turism 4Anotimpuri propune oferte deosebit de atractive pentru segmentul de turism de lux în destinații exotice de top

  Poza: Agenția de Turism 4Anotimpuri propune oferte deosebit de atractive pentru segmentul de turism de lux în destinații exotice de top

 • Colectia EduTeca vine la Targul Educational Bucuresti

  Poza: Colectia EduTeca vine la Targul Educational Bucuresti (TEB)

 • Natură și culoare pe ulița satului românesc - 80 de ani de la înființarea Muzeului Național al Satului „Dimitrie Gusti”

  Poza: Natură și culoare pe ulița satului românesc - 80 de ani de la înființarea Muzeului Național al Satului „Dimitrie Gusti”

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul anotimpuri.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la anotimpuri. Pozele pe tema anotimpuri cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul anotimpuri, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la anotimpuri, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la anotimpuri.