Seminar Bani si Prosperitate sustinut de www.StiintaSuccesului.ro

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: STIINTA SUCCESULUI

Seminar Bani si Prosperitate sustinut de www.StiintaSuccesului.ro

Pentru multi romani, banii reprezinta o provocare. Ori nu castiga suficient de multi bani, ori nu ii administreaza corect, astfel incat sa le ramana destul pentru a-si crea bogatia visata. In timp ce unii, putini de altfel, par a obtine usor bani si prosperitate, marea majoritate lupta din greu pentru a se mentine pe linia de plutire.Iti suna cunoscut ?

La seminarul “Bani si prosperitate” vei descoperi care este principalul obstacol in calea succesului financiar si ce poti face pentru a-l depasi. Vei identifica si vei elimina pas cu pas barierele mentale care te-au impiedicat pana acum sa atingi prosperitatea pe care o meriti.Vei invata cum sa atragi cu usurinta oportunitati de cariera si afaceri care sa te aduca pe un nivel financiar ridicat.

Seminarul “Bani si prosperitate” este organizat de Silviu Popa, fondatorul site-ului www.StiintaSuccesului.ro . Silviu Popa este un antreprenor de succes care a creat de la zero, impreuna cu fiul sau, o afacere originala, care dupa numai un an a devenit franciza in multe orase din Romania. El a intrat in afaceri in urma cu doi ani, aplicand cu succes principiile stiintei succesului, pe care acum le preda participantilor la seminarele sale dedicate prosperitatii, relatiilor interpersonale si dezvoltarii personale.

Seminarul “Bani si prosperitate” se desfasoara sambata, 5 decembrie, intre orele 10.30 si 15.00.

Inscrierile se fac pana vineri orele 17.00 la telefon: 0729.05.23.97 sau e-mail: contact@stiintasuccesului.ro


INFOLINE: 0729.05.23.97

Despre ANPO MEDIA GROUP

Suna acum la 0729.05.23.97 si beneficiaza
de reducerea de 25% acordata primilor 5 inscrisi!

Participare: Intrare libera