UN NOU SEMINAR EFT IN BUCURESTI PE 21 NOIEMBRIE 2009 - www.StiintaSuccesului.ro

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: STIINTA SUCCESULUI

UN NOU SEMINAR EFT IN BUCURESTI PE 21 NOIEMBRIE 2009 - www.StiintaSuccesului.ro

Seminarul EFT ce va avea loc sambata, 21 noiembrie , va invata cum sa va depasiti stresul, sa va controlati emotiile si sa aveti succes chiar si in situatii de criza economica. Seminarul va fi condus de dr.Silviu Popa, fondatorul site-ului www. StiintaSuccesului.ro.

Serviciul sau afacerea dvs sunt o sursa de permanent stres de care va simtiti coplesit(a) ? Criza economica va creaza sentimente de ingrijorare, teama sau neliniste ? Acum va puteti elibera de povara acestor emotii negative! Va puteti regasi linistea si detasarea necesare pentru a descoperi noi oportunitati de succes. Seminarul EFT ce va avea loc in Bucuresti sambata, 21 noiembrie , va invata cum sa va depasiti stresul, sa va controlati emotiile si sa aveti succes chiar si in situatii de criza economica.

EFT este o tehnica eficienta, rapida si usor de aplicat prin care se produc imbunatatiri vizibile in: cresterea performantelor profesionale, sportive si artistice, datorita eliminarii blocajelor emotionale ce stau in cale performantei de varf ,restabilirea si mentinerea greutatii normale - pentru ca reduce pofta de mancare excesiva si creste dorinta de a face miscare, intarirea imaginii si respectului de sine, ca si pentru controlul stresului provocat de conditiile de munca , relatiile din familie sau pierderea celor dragi.

Seminarul EFT va fi condus de dr.Silviu Popa, fondatorul site-ului www.StiintaSuccesului.ro si organizator al primului seminar EFT din Romania. In timpul seminariilor EFT sustinute pana acum in Bucuresti, Comstanta , Timisoara, Pitesti, Targoviste, Sibiu si Ploiesti au fost obtinute rezultate spectaculoase in eliminarea claustrofobiei, a sentimentelor de frustrare, ura, dezamagire, teama si inlocuirea lor cu sentimente pozitive : autoacceptare, incredere in sine, determinare, optimism.
Inscrierile pentru seminarul EFT se fac pana vineri 20 noiembrie, orele 14.00, numarul de locuri fiind limitat la 15.
Informatii suplimentare la contact@StiintaSuccesului.ro sau la telefon: 0729.05.23.97


Informatii suplimentare la telefon: 0729.05.23.97

Despre ANPO MEDIA GROUP

Suna acum la 0729.05.23.97 si beneficiaza
de reducerea de 25% acordata primilor 5 inscrisi!

Participare: Intrare libera