anreprenori    

Comunicate de presa si evenimente pe tema anreprenori

 • anreprenori. Tina Baker, membru al Consiliului Consultativ Seedcamp, prezentă la VentureConnect pe 3 iunie

  anreprenori

  Bucuresti - 15 mai 2015

  Comunicat de Govnet Mediacom SRL

  VentureConnect, eveniment de referință pentru comunitatea de business și antreprenoriat din România, anunță prezența Tinei Baker, membru al Consiliului Consultativ Seedcamp și co-fondator al casei de avocatură JAG Shaw Baker, la ediția din ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: pitching , ventureconnect , anreprenori , start-up-uri

  Vezi toate comunicatele de presa despre anreprenori

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul anreprenori.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la anreprenori. Informatiile despre anreprenori cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul anreprenori, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la anreprenori, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.