Case mai ieftine decat apartamentele

BUCURESTI - 3 noiembrie 2016

Comunicat tip General in Constructii, Imobiliare

Fisiere atasate:

pliant160628.pdf

Live site

Costurile de transport obliga cumparatorii sa aleaga apartamente mai scumpe de langa metrou in locul unei case care oferta un confort net superior aflata la cativa kilometri distanta.

Vedere generala ansamblul rezidential Dealul Verde

Vedere generala ansamblul rezidential Dealul Verde

Un apartament nou de 3 camere, 60 mp utili situat in sudul Bucurestiului zona IMGB Popesti –Leordeni, se vinde cu 63.900 Euro (conform imobiliare.ro). La numai cativa kilometri distanta, pretul unei case cu aceeasi suprafata in Ansamblul Rezidential Dealul Verde, este de numai 55.900 euro. Comparativ cu apartamentul, casa din Dealul Verde este mai ieftina cu 13 % fata de apartament, desi include curte proprie, garduri, porti samd).

Dezvoltarea retelei de transport public (statie metrou la Centura, largirea soselei Berceni, pasaj suprateran peste Centura) ar reaseza preturile pe un palier firesc. Toate aceste masuri pentru fluidizarea traficului spre zona comunei Berceni sunt deja prevazute in Planul de Mobilitate Urbana Durabila si se vor implementa in perioada urmatoare.

Confortul unei case este net superior apartamentui (liniste, aer curat, relaxare), iar cei 8.000 euro economisiti acopera costul transportului (combustibil) pentru urmatorii 14 ani ….

In Ansamblul Rezidential Dealul Verde gasiti case la cheie finantabile in intregime prin Programul Prima Casa, direct de la dezvoltator, cu preturi  incepand de la 55.900 euro (TVA 5% inclus). Casele se vand racordate la toate utilitatile (gaze, curent electric, canalizare, drumuri asfaltate, internet, iluminat stradal, supravegehere video, etc.). In prezent, peste 150 de familii au ales sa traiasca intr-un mediu curat si sanatos in ansamblul rezidential Dealul Verde.

 Informatii suplimentare la tel 0722-291.931, info@dealulverde.ro, www.dealulverde.ro . Poze si video la http://www.dealulverde.ro/imagini

Despre Ansamblul Rezidential DEALUL VERDE

Peste 300 de persoane locuiesc deja in Ansamblul Rezidential Dealul Verde, situat in com Berceni, jud Ilfov, chiar langa Bucuresti. Aici gasiti case la cheie la cele mai atractive preturi, dotate cu toate utilitatile si finantabile in intregime prin Programul Prima Casa sau credit bancar.