A aparut nr. 7 al revistei Trusa pentru Parinti!

BUCURESTI - 23 iulie 2010

Comunicat tip General in Media / Publicitate

A aparut nr. 7 al Revistei Trusa pentru Parinti! Cauta la chioscurile INMEDIO singura revista despre familie care te ajuta sa fii prietenul copilului tau, sa-i afli toate nevoile si dorintele si sa i le indeplinesti cu intelegere si responsabilitate.

A aparut nr. 7 al revistei Trusa pentru Parinti!

VIATA MEA ESTE CA O POVESTE MEDIEVALA
Vesele si inconjurata de copii, asa am cunoscut-o pe Runa Petringenaru. Are un zambet sincer si molipsitor cand vorbeste despre axctivitatea ei, dar mai ales cand povesteste despre „activitatea” ei de mama. Pare ca ultima sarcina care a venit la 40 de ani nu a reusit sa o oboseasca deloc; dimpotriva, a ajutat-o sa infloreasca mai mult. Continuan, cum am promis, sa va prezentam parinti ca voi, familia Nicolae Copoceanu si Runa Petringenaru va impartaseste din experienta lor de parinti a trei copii minunati.

MAMA LA 20 DE ANI SAU LA 40?!
Incepand cu acest numar, va anuntam cu entuziasm prezenta domnului doctor Cristian Andrei in cadrul rubricii de psihologie a familiei. Cunoscut de la emisiunile tv sau de la radio, unde a raspuns de nenumarate ori intrebarilor ascultatorilor, autor de carti si nenumarate articole sau initiator al multor campanii pentru tinerii si parintii acestora, domnul doctor Cristian Andrei ne va fi alaturi discutand despre noi si probleme sau preocuparile noastre de parinti.

CATE ORE PETRECE COPILUL DVS. PE INTERNET?
Retelele de socializare faciliteaza comunicarea intre oameni si intre tineri, in special, insa pot servi si ca mediu propice pentru cei cu intentii daunatoare pentru cei mici. Mai multe detalii, in articolul oferit de Salvati Copiii Romania.

VACANTA ESTE PENTRU TOATA FAMILIA
Vacanta de vara este momentul mult asteptat de toti copiii. Dar ce facem cu atata timp liber pentru ei, ii lasam sa-si aleaga singuri ce vor sa faca sau le facem noi programul de vacanta? Respectam orele de trezire si ritualul de dimineata inainte de plecarea la scoala sau il lasam sa doarma pana la ce ora doresc? Acestea sunt doar cateva intrebari pe care le-am adresat doamnei Daniela Simache, psihoterapeut Esential Psy. Raspunsurile le gasiti in paginile revistei.

NU TE LASA PRADA TENTATIILOR ALIMENTARE
Pentru ca tot a venit vara si pentru ca tentatiile pentru copii, dar si pentru cei adulti sunt din ce in ce mai mari, ne-am gandit sa vorbim cu doamna doctor nutritionist Anamaria Iulian pentru a afla ce trebuie sa evitam cel mai mult si cum cum sa ne ajutam copilul si pe noi sa alegem ce este potrivit intr-o lume „asaltata” de reclame la diferite produse de consum.

TELEFONUL COPILULUI LA 116 111
Copiii isi doresc sa comuncie foarte mult, sa isi transmita emotiile si realizarile sau, dimpotriva, sa ceara ajutorul familiei. Ce se intampla insa in situatia in care nu au sprijinul acesteia? Am stat de vorba cu doamna Catalina Florea, Directorul Executiv al Asociatiei Telefonul Copilului pentru a afla in detaliu care sunt problemele cu care se confrunta copiii din Romania si ce solutii exista pentru acestia.

PASAPORT PENTRU COPILUL FARA BULETIN?
Daca in planurile de vacanta va ganditi ori v-ati gandit deja sa faceti o excursie in strainatate impreuna cu copii care nu au inca 14 ani (copiii proprii sau ca insotitori), intre numeroasele elemente la care incepeti sa va ganditi sa nu uitati sa strecurati si intrebari precum: oare avem documentele de calatorie prevazute de legislatia in vigoare? Mai sunt valabile? Pentru toti? Consilierul nostru juridic ne da cateva sfaturi extrem de utile pentru a ne asigura ca vom avea un concediu linistit.

Revista Trusa pentru Parinti este singurul bagaj de care are nevoie orice parinte!
Mai multe detalii pe www.trusapentruparinti.ro.

Despre ANSARA EVENT

Cauta la chioscurile INMEDIO singura revista despre familie care te ajuta sa fii prietenul copilului tau, sa-i afli toate nevoile si dorintele si sa i le indeplinesti cu intelegere si responsabilitate.
Pentru mai multe informatii:
Elena Tache
PR Assistant Revista Trusa pentru Parinti
elena@trusapentruparinti.ro
www.trusapentruparinti.ro

elena@trusapentruparinti.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ansara-event/a-aparut-nr-7-al-revistei-trusa-pentru-parinti