Top 5 paltoane pentru femei care trebuie să se regăsească mereu în garderoba ta

BUCURESTI - 29 septembrie 2022

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Paltoanele sunt un ‘“must-have’’ pentru garderoba fiecărei femei care pune preț pe un look de calitate. Paltoanele asigură confortul termic necesar în zilele friguroase și totodată, au rolul de a pune în valoare, atât silueta, personalitatea, cât și stilul de viață al femeii.

Paltoane

Paltoane

Paltoanele moderne de damă, un amestec de lux și simplitate: modele perfecte pentru un nivel superior de confort

Dacă nu știi ce tip de palton te-ar avantaja cel mai bine, mergi la sigur cu modelele clasice. 

Palton evazat

Modelul poate fi recunoscut după silueta evazata și tivul voluptos. Design-ul complimentează în mare parte femeile cu forme generoase. Pentru evenimentele importante, îmbracă o rochie sau un costum cu pantaloni classy și adaugă paltonul evazat pentru o tușă finală.

Palton de lână

Paltoanele din lână Answear sunt piese atemporale, care se adaptează mereu tendințelor, dar fără a-și pierde autenticitatea. Un palton din lână într-o nuanță neutră este piesa-cheie care trebuie să îți completeze garderoba, indiferent de vârstă sau stil. 

Palton din piele

Paltonul din piele neagră sau bej camel îți actualizează garderoba pentru mai multe sezoane, ani la rând. Pielea își conservă aspectul ca nou multă vreme de la achiziție și emană o notă sofisticată oricărei ținute.

Palton din blană sintetică

La clasica întrebare "Ce tip de palton  îti va complimenta cel mai bine silueta”, răspunsul care convine celor mai multe femei este următorul: paltonul cu blană sintetică. Acest model nemuritor și călduros imprimă look-ului tău o notă tinerească, asortându-se excelent la orice stil vestimentar.

Palton cu cordon

Paltoanele  cu cordon, sau tip halat sunt definite de un design ușor over-sized și de un tip de închidere cu cordon în loc de nasturi.

Paltonul perfect există! Cum identifici modelul mult visat?

Paltoanele potrivite îți evidentiază feminitatea și te ajută să te simți mai încrezătoare. Ce trebuie să iei în calcul atunci când alegi o jachetă elegantă pentru femei? . Dacă dorești să îți înnoiești garderoba cu un palton pe măsura personalității tale, atunci ia în considerare sugestiile designerilor.

Personalitatea și stilul tău de viață

Dacă obișnuiești să mergi mult pe jos, atunci optează pentru un model gros, de preferat cu un număr mai mare pentru un strat suplimentar de haine pe dedesubt și eventual, cu glugă. Modelele matlasate, cu căptușeală și glugă detașabilă sunt ideale pentru ținutele casual, sport, sau pentru weekend-urile la munte.

Pentru stilurile elegante, se poate opta pentru paltoane lungi, din lana sau piele, într-o nuanță nude sau pastel care sa evidentieze feminitatea oricarei tinute.

Culoarea

Paltoanele sunt achiziții de lungă durată, deci orientează-te către nuanțe ușor de combinat, precum: negru, bleumarin, gri, maro, bej, kaki, galben mustar, roz deschis, bordo, roșu cărămiziu, turcoaz închis, sau verde stins.

Calitatea materialului și finisajele

Verifică dacă materialul nu este magnet pentru scame și praf. Observă calitatea nasturilor, butonierele, buzunarele, sistemul de închidere, cusăturile căptușelii, lungimea mânecilor și felul în care se așează haina pe tine.

Paltoanele au depășit demult rigurozitatea stilului modern de altădată. În prezent, piața este deosebit de ofertantă în modele ingenioase care îmbină eleganța clasică și nonconformismul în design-uri ce cuceresc prin croieli subtile și calitate ridicată la prețuri pentru toate bugetele. Devino sursă de inspirație pentru restul fashionistelor cu ajutorul paltonului potrivit! 

Întâmpină cu veselie sezonul friguros și adaugă o pată de culoare dimineților ploioase cu paltoane pline de viață, care îți ridică starea de spirit și admirația în ochii celor care te privesc!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/answear/top-5-paltoane-pentru-femei-care-trebuie-sa-se-regaseasca-mereu-in-garderoba-ta