ansys    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ansys

 • ansys

  Bucuresti - 28 March 2012

  Comunicat de Edu & Eng Project SRL

  Centrul PREMINV (Pregatirea si Managementul Intreprinderilor Industriale Virtuale) din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti anunta lansarea noului sau site: www.preminv.org ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: industrie , cercetare-dezvoltare , master , ansys , catia , witness

  Vezi toate comunicatele de presa despre ansys

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ansys.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ansys. Informatiile despre ansys cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ansys, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ansys, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.