Power Breakfast cu Antal International Network Romania - 12 Martie 2013

BUCURESTI - 4 martie 2013

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri, Social, HR

De ce iti este valoros in afacerea ta sistemul psihometric McQuaig?
Ce alte servicii profesioniste pot ajuta astazi cel mai mult managerii?

Antal International short listat

Antal International short listat

Cu o reputatie de 10 ani pe piata din Romania si peste 20 de ani la nivel mondial, Antal International te provoaca la un power breakfast in data de 12 martie 2013. Impreuna cu Holst Group UK, unic distribuitor al instrumentelor psihometrice McQuaig in Europa, Antal International Network Romania te provoaca la discutie.

In cadrul evenimentului, Antal isi propune sa abordeze perspective multiple despre cum iti poate deveni util in afacerea ta adoptarea unor instrumente de evaluare a personalului, precum si aplicarea lor in organizatie. De asemenea, Antal International Network isi propune o dezbatere asupra modului in care se reflecta valoarea lor adaugata atat in procesele de recrutare, cat si de evaluare, planificare, dezvoltare, promovare a personalului.

Putine lucruri sunt la fel de costisitoare intr-o afacere, precum este un turnover prea mare. Mai ales cand vorbim de noi angajati. Impactul asupra afacerii atat in termeni de costuri directe de recrutare, cat si prin afectarea directa a echilibrului echipei nu este neglijabil. Dimpotriva, are efecte pe termen mediu si lung. De aceea, crearea unui cadru de recrutare solid, in care se realizeaza o balanta optima intre strategia de business si cultura oganizatiei este unul dintre aspectele esentiale pe care managerii trebuie sa le realizeze printr-un proces consecvent de intelegere asupra asteptarilor rolului si responsabilitatilor, inainte ca o persoana sa se alature echipei. Dupa mai mult de 40 de ani in care este folosit in intreaga lume, sistemul psihometric McQuaig ofera  o metoda validata statistic care evalueaza la un nivel mai profund compatibilitatea candidatilor, in afara spatiului de interviu.

Antal va prezenta totodata o retrospectiva a serviciilor sale diverse, pe langa cele binecunoscute din aria "executive search", cele legate de cercetari si studii de piata, sau despre module si seminarii de instruire, probleme legate de outsourcing sau relocare internationala etc.

La Antal Breakfast, se va crea o platforma de dialog in care esti invitat sa te alaturi managerilor din diferite industrii si ai oportunitatea de a interactiona si a schimba informatii care pot sa contribuie semnificativ in activitatea organizatiei tale din domeniul resurselor umane. "Nevoia de talente autentice, de oameni real implicati, dedicati si stabili, cu adevarat loiali si responsabili a crescut semnificativ. Nevoia de calitate si focus a devenit un mod de viata si in Romania. Acest lucru creeaza oportunitati sustenabile de afaceri  pentru companii puternice si pentru energie creativa. " declara Irina Vasile, Country Manager, Antal International Network Romania.

Evenimentul va fi sustinut de Irina Vasile – Managing Director Antal International – Romania si Iain Chalmers  - Managing Director Holst Group UK si va avea loc in data de 12 martie, la Phoenicia Grand Hotel - Blvd Alexandru Serbanescu 87, sector 1, Bucuresti, intre orele 8:30 – 11:30.

Pentru informatii spuplimentare, va rugam contactati:

Irina Vasile

Country Manager

Tel: 021 411.61.14

Email: ivasile@antal.com

Despre ANTAL International Network Ltd - Romania

Founded in the early 1990's to service a gap in the market and the trend of globalisation Antal's International Network has assisted numerous clients in over 75 countries. The new millennium has seen Antal's services become the solution in demand by clients from SME level to Fortune 500 corporations who seek a knowledgeable and professional business partner with both scale and global reach.
Antal International's Network offer more than just a local recruitment solution. We provide permanent, temporary, interim and contract recruitment solutions in country with the benefit of an international network. Internally we have an impressive range of sector-experienced executives and function / skill-set focussed recruiters. Our professionals are able to deliver a complete range of staffing, recruitment and search and search and selection solutions covering transactional hiring through to multi-vacancy and recruitment process outsourcing solutions for volume hiring and project related solutions.Antal can assist in defining what type of company suits you, what culture you would excel in, where your skills add value. Our trained consultants guide you through the process, helping you make the best decisions for your professional future. We treat each candidate with total discretion and in absolute confidence.
In Romania ANTAL is present via E-FINANTE MANAGEMENT GRUP SRL since 2003, together with 3 other subfranchised offices in Iasi, Cluj and Timisoara.
Antal in Romania won numerous local and global prizes, most recent one is "Most Internationalist Office - 2011"