Antecesor in drepturi

Definitie Antecesor in drepturi

Sinonim - de cujusSintagma ce desemneaza in mod generic orice persoana fizica sau juridica de la care alte persoane, denumite in raport cu aceasta succesori sau avanzi-cauza, au dobandit cu orice titlu (precum: mostenire legala, testament, contract, reorganizare etc.) un intreg patrimoniu, o cota parte dintr-un patrimoniu, unul sau mai multe bunuri ori drepturi sau obligatii determinate.Ca regula generala, antecesorul in drepturi transmite succesorilor lui in drepturi elementele patrimoniale obiect al transmisiunii, in starea in care acestea se gaseau in propriul patrimoniu la momentul cand opereaza transmisiunea.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Antecesor in drepturi? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Antecesor in drepturi.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Antecesor in drepturi. Definitiile termenilor despre Antecesor in drepturi cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Antecesor in drepturi, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Antecesor in drepturi.