Dar din dar se face Paste

Locul desfasurarii: Vitantis Shopping Center

Organizator: Vitantis Shopping Center

Dar din dar se face Paste

Vitantis Shopping Center anunta o sarbatoare de Pasti cu multe surprize, dedicate tinerilor talentati din Romania, ce va avea loc Joi, 1 Aprilie, de la ora 17.00.
Acestia vor fi sustinuti prin bani stransi dintr-o licitatie de tablouri. Pentru ei vor canta Connect-R si Alexandra Ungureanu, alaturi de trupa Blue Motors.
“Visul unui tanar, viitorul unei generatii” este un mega show gazduit de Oana Turcu si Cristi Brancu, ce ne vor bucura cu prezenta lor timp de 4 ore si isi vor introduce in scena invitatii – Connect-R, Alexandra Ungureanu, Blue Motors, scoala de dans OneBeat Dance Studio si scoala de teatru Q Feel.
Astfel, incepand cu ora 17.00, participantii vor putea urmari scenete de comedie realizate de scoala de teatru Q Feel si vor lua parte la “teatru in teatru” in cadrul unui atelier; nu in ultimul rand, actorii de la Q Feel au pregatit un spectacol de improvizatie la care sunt invitati toti cei prezenti la eveniment.
Scoala de Dans OneBeat Dance Studio va aduce mai multe mini-show-ri deosebite in cadrul evenimentului: momente de trial&parkour, popping/locking, gimnastica cu obiecte, acrobatii (echilibristica) si un spectacol deosebit de capoeira.
Evenimentul este sustinut de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia a Copiilor, Primaria sectorului 4 impreuna cu Primarul Popescu Piedone. Acestia au propriii lor campioni, tineri extrem de talentati, proveniti din Camine de Plasament. De aceea, impreuna cu Antena 2, Radio ZU, Jurnalul National si Vitantis Shopping Center, au decis sa asigure un sprijin financiar acestor adolescenti.


Alexandru Tunaru

Participare: Intrare libera