antenta1    

Comunicate de presa si evenimente pe tema antenta1

 • antenta1. www.tigaraelectronica-nr1.ro

  antenta1

  Bucuresti - 20 June 2011

  Comunicat de Adserving iAgency.ro SRL

  Am fost contactati de reporterii de la Antena 1 pentru un interviu legat de tigarile electronice vs. tigari clasice. Astazi a venit la noi la sediu, Dna/D-soara Magda Bucur si a realizat acel interviu. Totusi se pare ca informatiile primite in cadrul ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: dezinformare tigara electronica , antenta1

  Vezi toate comunicatele de presa despre antenta1

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul antenta1.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la antenta1. Informatiile despre antenta1 cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul antenta1, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la antenta1, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.