Anteproiect

Definitie Anteproiect

Proiect intocmit sumar, care cuprinde numai elementele esentiale calculate cu o anumita aproximatie, fiind necesar evaluarii unei lucrari, obiect etc. Anteproiectul constituie o baza pentru efectuarea unor studii preliminare si organizarea de dezbateri in echipele de specialisti in care se formuleaza concluzii ce vor fi luate in considerare in etapa de proiectare propriu-zisa.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Anteproiect? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Anteproiect.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Anteproiect. Definitiile termenilor despre Anteproiect cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Anteproiect, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Anteproiect.