antfcr    

Comunicate de presa si evenimente pe tema antfcr

 • antfcr. Imagine din clip

  antfcr

  Bucuresti - 30 mai 2014

  Comunicat de ASOCIATIA NATIONALA A TINERELOR FEMEI CRESTINE DIN ROMANIA

  Asociatia Tinerelor Femei din Romania le cere in mod oficial prin acest comunicat lui Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele de scena Micutzu, si lui Nelu Cortea, sa inlature videoclipul “Cine e grasuta?” de pe orice site public si sa isi ceara scuz ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: antfcr

  Vezi toate comunicatele de presa despre antfcr

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul antfcr.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la antfcr. Informatiile despre antfcr cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul antfcr, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la antfcr, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.