antidiareic    

Comunicate de presa si evenimente pe tema antidiareic

 • antidiareic. Diarex de la Himalaya iti poate salva vacanta!

  antidiareic

  Bucuresti - 17 iulie 2014

  Comunicat de Quartz Media Production

  ... antidiareic 100% natural, preparat dupa o formula ayurvedica pe baza de plante folosite in India de mii de ani, in scop curativ. Acesta are un efect rapid datorita mecanismului complex de actiune si faciliteaza procesul de ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: himalaya , antidiareic , diarex , diaree cronica

 • antidiareic. Combate natural tulburarea de tranzit intestinal!

  antidiareic

  Bucuresti - 3 decembrie 2013

  Comunicat de D.M.B. DESIGN

  ... antidiareic natural de la Himalaya ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: himalaya , prisum , diaree , antidiareic , diarex

  Vezi toate comunicatele de presa despre antidiareic

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul antidiareic.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la antidiareic. Informatiile despre antidiareic cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul antidiareic, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la antidiareic, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.