Antihreza

Definitie Antihreza

Sinonim - AnticrezaContract prin care se da in folosinta creditorului un bun imobil ce apartine debitorului.Contract prin care se cedeaza creditorului venitul unui bun imobil apartinand debitorului.A fost reglementat prin Codul Civil, art.1697-1703, care au fost abrogate prin art.4 al Legii nr.61 contra cametei din 2 aprilie 1931.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Antihreza? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Antihreza.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Antihreza. Definitiile termenilor despre Antihreza cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Antihreza, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Antihreza.