Brasov Industrial Park - un nou proiect tip Greenfield apare la Brasov

Brasov - 30 octombrie 2006

Comunicat tip General in Constructii

Un nou proiect de Parc Industrial tip Greenfield apare la Brasov.
Parcul Industrial Brasov se va intinde pe 34 ha, in imediata vecinatate a viitorului Aeroport International, cu o suprafata destinata productiei de 160.000 m2, dispusa in 12 hale de productie si 3 cladiri de birouri – cu scopul inchirierii pe termen lung.

Avantajul il reprezinta faptul ca halele de productie sunt proiectate in functie de solicitarile specifice fiecarui client, suprafata acestora variind intre 3.000 si 20.000 m2. In plus vor fi disponibile 3 blocuri tip campus cu o suprafata de 20.000 m2 oferind spatii de birouri.
Clientii parcului vor beneficia de acces la servicii centralizate: asigurarea securitatii perimetrale, iluminat exterior, servicii bancare, gradinita, magazin non-stop, cabinet medical, doua hoteluri de 2 si de 4 stele, servicii vamale, sali de conferinte, restaurante si cantine.
Intreaga infrastructura si utilitatile necesare, vor fi disponibile la fata locului, in cantitatile cerute de fiecare client: curent, gaz, apa, canal si comunicatii.
Inceperea lucrarilor de constructie este planificata pentru luna Martie 2007, astfel ca primii clienti se vor putea muta in parc, in toamna anului viitor.
Initiatorii proiectului ofera o dinamica a pretului terenurilor independenta de evolutia viitoare a preturilor din zona, chiria lunara evitand cresterea artificiala a preturilor. In plus, clientii parcului vor beneficia de toate avantajele logistice si de infrastructura, care sunt comune pentru intregul parc, cat si de serviciile specifice cerute.

Despre Antique Design SRL

Regiunea Brasov are un excelent potential de dezvoltare economica avand o bogata traditie industriala, un important centru universitar tehnic, nivel ridicat al somajului (peste media pe tara) toate acestea formand un mediu local favorabil pentru atragerea investitiilor straine.
Mirela Radulescu – Dir. Marketing
Tel: 0721288688
mirela.radulescu@icco.ro